Ik ben Ogai, Personal Lifestyle Coach

Heel kort door de bocht help ik om mensen meer te laten genieten, gelukkiger te worden en maximaal het ene leven te leven dat ze krijgen. Dat is een ontzettend persoonlijk proces en gaat veelal over gevoelens. Jij moet je daarom prettig voelen bij de coach die jou hierbij gaat helpen. Een persoonlijke klik en punten van herkenning zijn belangrijk. Daarom laat ik je hier zien wie ik ben en waar ik vandaan kom. Dat wil zeggen, welke ervaringen en levenslessen er bij mij toe geleid hebben dat ik vandaag de dag andere mensen help in hun kracht te staan.

Moeilijke keuzes en verdwalen in het leven

Mijn doel was als kleuter al om van elke situatie de best mogelijke te maken! Ik geloofde in ontdekken en ervaren, grenzen opzoeken en het onmogelijke mogelijk maken. Een bonk positieve energie. Het leukste was als mensen daar in meegingen, en dat deden ze. Mijn positieve ‘ik’ kreeg een enorme, bijna onherstelbare deuk toen in mijn pubertijd zowel mijn vader als mijn zus kwamen te overlijden. De onbeschrijfelijke emotionele pijn die daarbij kwam kijken sloeg mij compleet uit het veld.

Wat volgde waren moeilijke keuzes, verdwalen in het leven en veel meemaken. Het was heerlijk, want ik hoefde daarmee lange tijd niet bezig te zijn met mijn eigen gevoelens. Negatieve energie had lange tijd de overhand in mijn bestaan. Toch bleef ik er vooral voor anderen zijn op een positieve manier. Zelfs in deze tijd dat ik de aandacht zelf het hardst nodig had. Mijn intrinsieke motivatie om vrienden en familie te helpen en adviseren bleef intact in deze zware tijd. Het begon te voelen als mijn missie om anderen te helpen, vooral omdat het zoveel zichtbaar resultaat had. Mensen werden blij van mijn coaching.

Ik kreeg daar zoveel energie van dat het mij heeft gemotiveerd om mezelf op te laten leiden als life coach en een NLP studie te gaan doen. Daarmee leerde ik niet alleen mijn persoonlijke talent professioneel in te zetten, maar ook mezelf weer krachtig te maken. Enorm doorzettingsvermogen, nooit willen opgeven heeft mij met de dag mentaal sterker gemaakt. De positieve draad was ook bij mezelf weer opgepakt.

Ik help je graag bij jouw uitdagingen

De ervaring van intense emotionele pijn en daaruit opkrabbelen was mijn ultieme les om persoonlijke kracht te leren herkennen en te activeren wanneer het nodig is. Vanuit een dieptepunt weer gelukkig worden en weer plezier voelen bleek niet makkelijk maar wel mogelijk. Mijn passie om mensen verder te helpen heeft door deze ervaring en persoonlijke drive nu concreet vorm gekregen in een professionele ambitie. Vandaag help ik jou als coach, inspirator en motivator; jou zien groeien maakt mij gelukkig! Natuurlijk hoeft jouw verhaal niet heftig te zijn om los te willen komen van vaste patronen, niet meer wakker te willen liggen van piekeren en op specifieke vlakken beter te willen worden.

Wie je ook bent, wat jouw verhaal ook is, ik wil ook jou laten voelen hoe het is om open en vol in het leven te staan. Relaxed te zijn en het leven maximaal te leven in elke rol. Jezelf te durven laten zien en je boven alles goed te voelen in het nu.

Instagram

Facebook

LinkedIn

Mijn opleidingen

  • NLP Practioner (Mind Academy)

  • NLP Master (NTI-NLP Foundation)

  • Professioneel coachen (Coaching Academy International)

  • Zelfbewust coachen (Coaching Academy International)

  • Specialisatie coachen van loopbaan en levensvragen (Coaching Academy)

  • EMDR
  • Hypnose 

aangesloten of gediplomeerd bij:

Nederlandse orde van beroepscoaches
European Mentoring & Coaching Council
Mind Academy NLP Trainingen
Coaching Academy International
Wil je gebruik maken van mijn diensten?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Contact

Ogai Peigham

Wulpstraat 130
3222BR Hellevoetsluis

E: info@ogaipeigham.com
T: 0031615314780

kvk 66944082

Stel een vraag

Maak een keuze...
Informatie over het Intakegesprek
Informatie over het stappenplan
Algemene informatie
Ander, namelijk...

© 2019 Ogai Coaching - Privacy